De reden waarom je je rot voelt, is niet door wat je is overkomen..

De reden waarom je je rot voelt, is niet door wat je is overkomen.

De reden dat je je er rot over blijft voelen, zijn jouw gedachten erover, je ideeën over hoe het wel had moeten gaan en dat je niet kunt accepteren hoe het daadwerkelijk is gegaan.

Weerstand is lijden.

Vanuit een spiritueel oogpunt bekeken, gaat alles precies zoals het moet gaan. En als je je dit ten diepste kunt en durft te beseffen, kun je jouw pijn omzetten in kracht.

Dat betekent dat je verantwoordelijkheid neemt voor wat en hoe iets jou gevormd heeft. En dat betekent dus ook dat je uit de slachtofferrol stapt en dat je weer vertrouwen kunt hebben dat het echt weer beter wordt. Ook al zie je nu nog niet in hoe dat dan in godsnaam zou moeten gebeuren.

En hoe meer shit je meemaakt, hoe meer je je dit gaat beseffen. Omdat je inziet dat het je iets heeft gebracht. Dat het nodig was om verder te kunnen gaan. Dat het altijd weer goedkomt.

Dus wees niet zielig, wees dankbaar! Dat je mag leren, dat je mag groeien, dat je trots mag zijn dat je dingen hebt overwonnen. Of gaat overwinnen.

En die overwinning begint dus in je hoofd! Bij je overtuigingen, bij je gedachten, bij het voelen van je gevoelens en het onderzoeken wat deze je willen vertellen.

Sinds ik het woord verbreinselen doorkreeg in 2017, ben ik gaan onderzoeken hoe dit werkt. Hoe je ego werkt, hoe spiritualiteit werkt en waarom het belangrijk is om deze 2 schijnbare tegenstrijdigheden met elkaar te verenigen.

Alle kennis en ervaring die ik daarover op heb gedaan, ben ik aan het verwerken tot een online cursus: van verbreinselen naar bezielen.

Zodat ook jíj verantwoordelijkheid kunt nemen voor JOUW leven en alles wat je daarin tegenkomt. The good ánd the bad!