Van verbreinselen naar bezielen

Tijdens een verblijf in het stiltehuis in Nijmegen in 2017 werd ik wakker met het woord ‘verbreinselen’ in mijn hoofd. Dat was voor mij een bijzondere en spirituele ervaring.

Al jaren had ik de droom om voor mijzelf te beginnen. Toen ik dit woord ‘kreeg’, voelde ik dat ik hier iets mee moest gaan doen. Dat het belangrijk zou zijn voor mensen om te weten wat dit is en hoe dit werkt. Er volgde een lange zoektocht naar wat verbreinselen eigenlijk precies is en wat het tegenovergestelde hiervan is. Het antwoord vond ik gaandeweg in verschillende spirituele stromingen en tijdens een aantal spirituele ervaringen.

In het kort komt het hier op neer:

In de basis zijn we allemaal heel en compleet; bezield. We zijn alleen vergeten dát we dat zijn en dat we allemaal met elkaar verbonden zijn.
Die zogenaamde afgescheidenheid komt voort vanuit ons denken, vanuit ons ego, vanuit het idee dat we allemaal een afgescheiden individu zijn.

Gedachten en gedragingen zoals jezelf vergelijken met anderen,
jezelf naar beneden halen, piekeren, verslavingen, een gebrek aan zelfvertrouwen, niet weten wat je voelt, enzovoort, enzovoort,
komen daaruit voort.

Lijden ontstaat als je je identificeert met jouw gedachten en emoties.
Vrijheid ontstaat als je je identificeert met het pure Bewustzijn dat je eigenlijk bent.

Deze shift in identificatie kun je trainen door de stem van jouw intuïtie te leren herkennen.

Om jou te leren hoe je dat doet en je te laten inzien wat jou hierin tegenhoudt, geef ik individuele helderheid-sessies, intuïtie-training (evt. met behulp van magische truffels), online bijeenkomsten, workshops en retraites. Ook is er een community voor sensitieve en stoere vrouwen op Facebook en Telegram!

Voel je welkom!

Emotional Freedom Techniques

Ook wel EFT of Tapping genoemd. Het lost emotionele en energetische blokkades op waardoor er ruimte in je lijf en in jouw denken ontstaat. Hierdoor kun je beter ontspannen, krijg je nieuwe inzichten en ontstaat er ruimte voor jouw intuïtie.

Intuïtief schrijven

Intuïtief schrijven is niet zomaar schrijven. Door in een rap tempo alles op te schrijven wat er in je opkomt, heeft jouw brein geen tijd om zich ermee te bemoeien. Hierdoor schrijf je vanuit je onbewuste (intuïtie) en kom je tot nieuwe inzichten.

Vragen naar vrijheid

Met de vragen naar vrijheid sporen we belemmerende overtuigingen op, ga je inzien hoe deze overtuigingen van invloed zijn geweest op jouw leven en gaan we die vervolgens in bewustzijn laten oplossen.

Gratis kennismaken?

Recensies

Wat vonden anderen?

Tim

Ik ben via een sportvriendin bij Daniëlle terecht gekomen. Ik was op dat moment al een tijdje bezig met bewustwording, met name via mindfulness-beoefening. Ik merkte echter dat er bepaalde trauma’s en overtuigingen in mijn systeem zaten die te heftig waren om te benaderen via mindfulness.

Lees verder

Janneke

EFT doen bij Daniëlle was het idee. Achteraf bleek het veel meer te zijn dan dat. Wat een mooi totaalpakket biedt ze aan, inclusief gepersonaliseerde tarotkaart leggingen met intuïtief geschreven uitleg voordat de behandeling begon. Het was bijna eng hoe ze al voor de start precies intuïtief beschreef waar ik op dit moment sta in het leven.

Lees verder