Van verbreinselen naar bezielen

Worstel je met jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling?

Weet je soms niet meer waar je het zoeken moet?

Heb je al zoveel gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit, maar lukt het je niet om de rust te vinden waar je zo naar verlangt?

Dat je het antwoord nog niet hebt gevonden, is omdat alle antwoorden die je zoekt alleen in jezelf te vinden zijn. En dus niet buiten je!

Door middel van mijn programma ‘van verbreinselen naar bezielen’ leer ik jou hoe je bij jouw eigen, intuïtieve antwoorden komt en hoe je daar op kunt vertrouwen, zodat jij veel meer rust en zelfvertrouwen gaat ervaren!

Ik was ook een zoeker.

En toen ik stopte met zoeken, vond ik eindelijk wat ik zocht…
Namelijk mijn échte Zelf!

Het leuke aan jezelf (spiritueel) ontwikkelen, is dat je nooit bent uitgeleerd. Je ontdekt telkens een nieuwe kant van jezelf, terwijl je je aan de andere kant gaat beseffen dat het hele ‘ik’-idee niet bestaat.

Dat is namelijk waar spiritualiteit om gaat: Jezelf ontdoen van alle (beperkende) ideeën die je jezelf hebt opgelegd en te leren vertrouwen op dat wat je in essentie bent. En daar hoef je niet spiritueel voor te zijn. Of spiritueel voor te doen. Spiritualiteit of Bewustzijn is er gewoon. Altijd!

Als je het ego gaat doorzien, ga je de wereld en alles wat daarin gebeurt steeds vaker vanuit Bewustzijn bekijken. Dan wordt alles interessant in plaats van eng.

Dan leef je vanuit bezieling en vertrouwen in plaats van uit angst.

Het verbreinselen vermindert en uiteindelijk stopt het. Als je maar telkens de keuze blijft maken om te kijken vanuit Bewustzijn.

Maar dit gaat niet vanzelf.

In het begin zul je namelijk door een aantal flinke blokkades moeten. Die zitten in jouw lijf en niet in jouw hoofd. Daarom helpt het ook niet om enkel te praten over waar je tegenaan loopt.

En bij elke blokkade die je loslaat, verruimt jouw Bewustzijn en het contact met jouw intuïtie. Als dat eenmaal in gang is gezet, is er geen weg meer terug. En hoe bewuster je wordt, hoe sneller het op een gegeven moment gaat.

Maar je moet het werk wel willen doen.

Je moet het lef hebben jezelf onder ogen te komen, wat je ook tegenkomt. Elke keer opnieuw. Op een eerlijke en nieuwsgierige manier. Als je leert op die manier te kijken, zullen jouw onzekerheden en angsten snel afnemen omdat die hun grip op jou verliezen. Daar komt vertrouwen voor in de plaats.

Tijdens het coachingstraject ondersteun ik jou bij deze innerlijke reis.
Het doel van de sessies is onderzoeken en ervaren wat er onder de oppervlakte speelt en jou daardoor je eigen antwoorden laten vinden.

Jou laten ervaren dat je al heel en compleet bent!

Je leert verschillende technieken die je na een traject altijd zelf kunt blijven gebruiken. Daar heb je echt jouw hele leven iets aan!

Het programma

Het programma duurt drie maanden en bestaat uit 9 coaching-sessies
van 1 – 1,5 uur en drie truffelceremonies.

Het programma is onderverdeeld in drie blokken: mind, body en intuition.

Mind

In de eerste drie sessies ga je onderzoeken wat je allemaal denkt, welke overtuigingen daaraan ten grondslag liggen en of deze overtuigingen eigenlijk nog wel kloppen. Deze overtuigingen komen vaak voort vanuit situaties uit het verleden, die je gaat verwerken. Daardoor ontstaat er ruimte om je gevoel meer toe te laten.

Body

In de volgende drie sessies staat leren voelen en het vergroten van jouw lichaamsbewustzijn centraal. Leren voelen is belangrijk zodat je niet meer wegloopt voor je gevoel. Daardoor zul je merken dat jouw gevoel een heel fijne raadgever is in plaats van iets dat vermeden moet worden. Daarnaast zijn een ontspannen lichaam en een ontvankelijke en stille geest belangrijk om intuïtieve boodschappen te kunnen ontvangen.

Je gaat onderzoeken hoe je jouw lichaam kunt laten ontspannen, hoe je een gezonde balans vindt tussen in- en ontspanning en hoe je jouw grenzen kunt aanvoelen en aangeven op een manier die bij jou past.

Intuition

In de laatste drie sessies ga je leren leven vanuit Bewustzijn en ga je jouw intuïtie ontwikkelen. Zodat jij kunt vertrouwen op jouw gevoel, makkelijker keuzes maakt, minder twijfelt, veel meer zelfvertrouwen hebt en je je stabiel voelt!

Wat je krijgt:

 • Drie truffelceremonies
 • Negen coaching-sessies van een uur – anderhalf uur met:
  • Meditatie en visualisatie
  • Heel veel inzichten en praktische tips om het contact met jouw intuïtie te versterken
 • De mogelijkheid om tussen de sessies door vragen te stellen
  via WhatsApp of Telegram
 • Een werkmap en een E-book met informatie over HSP/HSS, Bewustzijn en intuïtie
 • Toegang tot de ‘intuïtieve ontwikkeling voor sensitieve én stoere vrouwen’ online community!

Starten met dit traject?

De investering voor dit life-changing traject,
waarbij je leert vertrouwen op jouw eigen-wijsheid,
is € 2250,- (incl. drie truffelceremonies).

Betaling in termijnen is mogelijk.

Het is ook mogelijk om het programma uit te breiden met twee maanden met daarbij twee extra ceremonies en 3 extra gesprekken.

Begin nu met een helderheid-sessie:

Let op: De helderheid-sessie t.w.v. €111,- is gratis
als je het coaching traject aangaat.

Je kunt ook eerst vrijblijvend kennismaken