Recensies

Tamara

Iemand op instagram deelde dat ze een helderheidsessie bij Daniëlle had gedaan en dat het een heel fijne en bijzondere sessie was geweest. Daardoor was mijn interesse gewekt en besloot ik een sessie bij Daniëlle te boeken.

Daniëlle had vooraf mijn geboortegetal uitgerekend en daar wat over geschreven. Ik vond het heel bijzonder dat dit heel kloppend was. Ik vertelde waar ik tegenaan liep en door de vragen die Daniëlle stelde, kwamen we uit bij een situatie in mijn jeugd. Ik wist niet dat deze situatie nog zoveel invloed had op mij! Vervolgens hebben we EFT gedaan en kreeg ik tips hoe en in welke situaties ik dat zelf zou kunnen toepassen.

Ik vond het een heel leerzame en fijne sessie!

Floor

Al enige tijd voelde ik me niet mezelf. Ik was somber, maar ik kon niet goed bij m’n gevoel komen. Ik voelde bijvoorbeeld wel verdriet, maar huilen lukte niet. Ook voelde ik me eenzaam omdat ik verbinding met andere mensen miste. Daarnaast leek een truffelceremonie mij een toffe ervaring, dus ik boekte er één bij Daniëlle. Wat me als eerste opviel, was dat ik me heel erg op mijn gemak voelde bij Daniëlle. Ze stelde goede vragen en hielp mij bij het formuleren van de juiste intenties voor de reis.

Vlak voor het drinken van de truffelthee vond ik het best wel spannend. Daniëlle ging daar heel fijn mee om en stelde mij gerust, onder andere door met mij te mediteren.

Tijdens de reis heb ik veel gehuild. Dat was fijn want daardoor kon ik eindelijk bij mijn gevoel komen. Maar ik merkte ook dat ik meteen weer in m’n hoofd ging als ik iets voelde; iets wat ik in het dagelijks leven dus ook doe. Dat was een heel duidelijk inzicht waar ik mee aan de slag kan. Ook heb ik gezien dat ik andere mensen altijd belangrijker vindt dan mezelf en dat ik mag leren ook voor mijzelf te zorgen.

Al met al was het een heel bijzondere en mooie ervaring waar ik nog vaak aan terug denk. Wat ook heel fijn is, is dat ik Daniëlle via whatsapp vragen kan stellen over dingen waar ik tegenaan loop.

Dank je wel voor alles!

Anna

Op 15 augustus heb ik mijn eerste truffelceremonie mogen ervaren. Wat een ervaring was dat zeg. In het verleden heb ik eenmaal Ayahuasca gedaan, wat niet helemaal goed is bevallen. Wel had deze ceremonie mijn interesse gewekt in plantmedicijnen. Dus toen de truffelceremonie op mijn pad kwam, greep ik deze kans met beide handen aan. 

Daniëlle zorgde voor een fijne, geruststellende en warme sfeer en zorgde ervoor dat ik volledig op mijn gemak was. Met een gerust gevoel kon ik aan mijn innerlijke reis beginnen.

De ceremonie en reis waren overweldigend, moeilijk te omschrijven, maar als ik er aan terugdenk, voelt het heel liefdevol en veilig. Ik heb fantastische kleuren en beelden mogen waarnemen, liefdevolle inzichten en wijze lessen mogen ontvangen. Er was verdriet, verwondering, liefde en ook humor.

Nu anderhalve maand later ervaar ik nog steeds de positieve effecten van de truffelceremonie. Ik lijk veel beter te kunnen luisteren naar mijn gevoel en sta beter in verbinding met mezelf. Dit cadeau geef ik mezelf zeker nog een keer in de toekomst.

Tot de volgende keer!

Groetjes,

Anna

Anne

Al jaren had ik last van een periode in het verleden. Ik kon degene die er bij betrokken was maar niet vergeven voor zijn gedrag. Dit zorgde er onder andere voor dat ik veel boosheid en woede voelde waar ik niet goed mee om kon gaan. Daniëlle bood aan om hier EFT voor te doen. Na 1 behandeling voel ik al een enorm verschil.

EFT maakt een heftige emotie rustiger en haalt de scherpe kantjes er af. Het is nu al een tijdje geleden dat we deze sessie hebben gedaan, maar ik merk het verschil nog steeds.

Daniëlle voelt intuïtief heel goed aan wat er benoemd mag worden. Ze doet dit op een heel fijne en rustige manier. Ik voelde me gehoord en op m’n gemak. Dank je wel Daan.

Martine

Emoties wegkloppen met je vingers? Eindelijk geen ellendige gesprekken over je problemen maar gewoonweg kloppen op energie punten en nazeggen wat de therapeut zegt. Eerst heb ik met Danielle mijn ‘probleem’ besproken. Bij mij was dit het verdriet van m’n vader met kanker.

Danielle gaf aan dat je van EFT zou kunnen lachen, gapen en boeren als je op zo’n energie punt zou kloppen. Ik boer normaal nooit, maar tijdens m’n sessies kwam dit meerdere malen naar voren. Net als het lachen. Ik moest veel lachen terwijl ik dit helemaal niet grappig vond.

Op bepaalde punten in m’n gezicht zat echt veel verdriet en het was fijn dat Danielle rustig bleef en mij de tijd gaf om te herstellen.. en als ik zelf niet door kon tikken / kloppen deed zij dit voor mij. Dit gaf me een veilig en begrepen gevoel.

Ik gebruik EFT nu ook zelf, bijvoorbeeld als ik naar de tandarts ga. Dan heb ik wat meer rust en ben ik minder bang.

Ik ben Danielle dankbaar voor de goede hulp en ze is altijd bereikbaar. We hebben zelfs een sessie via de computer gehad en deze is opgenomen zodat ik altijd nog even terug kan kijken en dit kan toepassen. Danielle is een toegankelijke en vriendelijke vrouw bij wie je in goede handen bent.

Janneke

EFT doen bij Daniëlle was het idee. Achteraf bleek het veel meer te zijn dan dat. Wat een mooi totaalpakket biedt ze aan, inclusief gepersonaliseerde tarotkaart leggingen met intuïtief geschreven uitleg voordat de behandeling begon. Het was bijna eng hoe ze al voor de start precies intuïtief beschreef waar ik op dit moment sta in het leven.

De holistische aanpak en de sessies hebben me hele mooie inzichten gegeven. Daniëlle komt snel bij de kern en weet precies de goede vragen te stellen op het juiste moment. Soms natuurlijk geen leuke onderwerpen, maar met veel humor, empathie en zachtheid weet ze het toch fijn en luchtig te houden en stelt ze je op je gemak.

Het traject duurde niet lang en Daniëlle leert je hoe je ook zelf aan de slag kunt gaan. Ik heb hier in mijn dagelijks leven erg veel aan en gun dat andere mensen ook!

Tim

Ik ben via een sportvriendin bij Daniëlle terecht gekomen. Ik was op dat moment al een tijdje bezig met bewustwording, met name via mindfulness-beoefening. Ik merkte echter dat er bepaalde trauma’s en overtuigingen in mijn systeem zaten die te heftig waren om te benaderen via mindfulness.

Ik kon door de heftigheid en onrust van deze gevoelens namelijk niet die stilte vinden van waaruit je deze gevoelens wil benaderen. EFT bleek voor mij de brug te zijn naar deze gevoelens.

Daniëlle faciliteert in haar sessies een prettige, open ‘ruimte’, waarin ik me erg veilig voelde. Dat is essentieel, omdat het bij EFT de bedoeling is om de daadwerkelijke gevoelens te benoemen die je dwars zitten. Het gaat soms om zaken die je nog niet eerder met anderen gedeeld hebt.

Wat ik ook als erg prettig heb ervaren is Daniëlles betrokkenheid; gedurende het proces polst ze tussendoor regelmatig naar hoe het gaat met je. Dit toont aan dat ze de begeleiding van anderen echt met passie en oprechte interesse in de persoon doet.

Wat ik verder heel fijn vond is haar flexibiliteit; op sommige momenten in mijn proces had ik dringend behoefte aan een extra sessie, die zij dan vaak nog op dezelfde dag geeft.

Al bij al ben ik zeer tevreden over haar begeleiding!

Uit respect voor privacy zijn de namen gefingeerd