Ik ben Danielle

Ook wel Daan genoemd. VanDaan staat voor coaching van mij; Van Daan. Ik ben bewustzijnscoach en ik coach vanuit de veronderstelling dat we allemaal uit dezelfde bron VanDaan komen. Dat we allemaal puur Bewustzijn zijn.
En dat we al heel en compleet zijn 🙂

De zoektocht naar ‘het grote waarom’ is bij mij op jonge leeftijd al begonnen.

Deze zoektocht leidde mij naar verschillende alternatieve therapieĂ«n, innerlijke reizen met plantmedicijnen zoals ayahuasca en truffels, stilte-weekenden en fysieke reizen naar andere landen. Daarnaast ben ik maatschappelijk werk en dienstverlening gaan studeren, ik ben in m’n eentje in een nieuwe stad gaan wonen, ik heb Satsangs bijgewoond en verschillende spirituele trainingen, cursussen en opleidingen gevolgd.

Telkens zocht ik de randjes van m’n comfortzone op

Om er vervolgens eroverheen te gaan, omdat ik wist dat ik daarvan zou leren en zou groeien. Dat mijn bewustzijn daardoor zou verruimen.

Ondanks dat ik het doodeng vond om deze stappen te maken, heb ik altijd mijn hart gevolgd en durfde ik te vertrouwen op mijn intuĂŻtie. Ik weet wat voor innerlijk gedoe daar aan vooraf kan gaan, maar als je het eenmaal aandurft is dat zo ontzettend bevrijdend!

Dat is wat ik iedereen gun. En dat is wat ik jou met mijn methode â€˜van verbreinselen naar bezielen’ ook wil leren.

Ik ondersteun jou graag bij jouw persoonlijke- en spirituele ontwikkeling op een liefdevolle, empathische, nuchtere, soms confronterende manier met hier en daar wat gepaste humor 😉

Mijn ontwikkeling

De studie maatschappelijk werk en dienstverlening (social work) heeft mij een stevige basis gegeven om hulpverlener te kunnen zijn. Ik studeerde af op het onderwerp mindfulness binnen de reclassering.

Ik heb jarenlang met verdachten en veroordeelden van strafbare feiten gewerkt dus niets menselijks is mij inmiddels nog vreemd; ook de duistere kanten niet.

Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd om toe te passen binnen VanDaan en om mijn intuĂŻtie verder te ontwikkelen, zoals de opleiding tot EFT-practitioner, cursus intuĂŻtief schrijven, intuĂŻtietraining, cursus de vragen naar vrijheid.

Hierdoor ben ik zelf van verbreinselen naar bezielen gegaan. Ik heb een sterke intuĂŻtie en ik ben momenteel in opleiding om medium te worden. Een spannende en leerzame reis die mijn connectie met de spirituele wereld steeds verder versterkt en verdiept.

Studie

 • Maatschappelijk Werk en Dienstverlening.
 • Afgestudeerd op het onderwerp “Mindfulness binnen Reclassering Nederland” (2015)

Werk

 • Adviseur bij Reclassering Nederland (2015 – 2022)
 • Autisme-coach via Autisme Integraal (2023 – heden)
 • Bewustzijnscoach bij VanDaan Coaching (2021 – heden)

Opleidingen en cursussen

 • Emotional Freedom Techniques, New Life Point (2020)
 • IntuĂŻtie training, Etty van der Graaf (2020)
 • IntuĂŻtief schrijven voor coaches, Sarah Muiderman (2021)
 • De Vragen naar Vrijheid, Linda Rood (2021)
 • Powerhealing, Barbara te Boekhorst (2022)
 • Mediumschap Opleiding, Phoenix World (2023 – 2024)