Anna

Op 15 augustus heb ik mijn eerste truffelceremonie mogen ervaren. Wat een ervaring was dat zeg. In het verleden heb ik eenmaal Ayahuasca gedaan, wat niet helemaal goed is bevallen. Wel had deze ceremonie mijn interesse gewekt in plantmedicijnen. Dus toen de truffelceremonie op mijn pad kwam, greep ik deze kans met beide handen aan. 

Daniëlle zorgde voor een fijne, geruststellende en warme sfeer en zorgde ervoor dat ik volledig op mijn gemak was. Met een gerust gevoel kon ik aan mijn innerlijke reis beginnen.

De ceremonie en reis waren overweldigend, moeilijk te omschrijven, maar als ik er aan terugdenk, voelt het heel liefdevol en veilig. Ik heb fantastische kleuren en beelden mogen waarnemen, liefdevolle inzichten en wijze lessen mogen ontvangen. Er was verdriet, verwondering, liefde en ook humor.

Nu anderhalve maand later ervaar ik nog steeds de positieve effecten van de truffelceremonie. Ik lijk veel beter te kunnen luisteren naar mijn gevoel en sta beter in verbinding met mezelf. Dit cadeau geef ik mezelf zeker nog een keer in de toekomst.

Tot de volgende keer!

Groetjes,

Anna

Om de privacy te waarborgen, is ervoor gekozen om een fictieve naam te plaatsen.