Een 8-weekse online cursus voor het ontwikkelen van jouw intuïtie met behulp
van magische truffels!

Truffels bevatten net als paddo’s psilocybine. Truffels groeien onder de grond en zijn in Nederland volledig legaal. Bij het microdoseren ga je niet hallucineren. Je kunt alles doen wat je normaliter ook doet, maar dan beter!


Het ontwikkelen van je intuïtie middels het microdoseren van truffels kan ontzettend veel voordelen bieden voor je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Door het gebruik van een kleine hoeveelheid (een microdose) truffels op een verantwoorde manier en met de juiste intentie, kun je meer in contact komen met je innerlijke zelf en je intuïtieve vermogens versterken. 

Het ontwikkelen van je intuïtie helpt je om meer inzicht te krijgen in jezelf en je levenspad. Het helpt je om meer bewust te zijn van je emoties en je gedachten en om beter te begrijpen wat je nodig hebt om je volledige potentieel te bereiken.

De combinatie van het microdoseren en het ontwikkelen van je intuïtie is een krachtige manier om jezelf te ontwikkelen en je welzijn te verbeteren. 

Voor wie?

Dit programma is gemaakt voor (hoog)sensitieve en stoere vrouwen die zichzelf op een dieper niveau willen leren kennen en hun intuïtie willen ontwikkelen.

Waarom truffels?

Truffels zijn erg helpend voor jou als hoogsensitieve en stoere vrouw. Doordat de truffels de aanmaak van nieuwe verbindingen in de hersenen stimuleren, ervaar je meer focus en creativiteit. Daarnaast wordt de afbraak van dopamine door de truffels geremd, waardoor je minder depressieve gevoelens en minder angst ervaart. Een blijer gevoel en meer (zelf)vertrouwen dus!

Tijdens het microdoseren kun je gewoon doen wat je normaliter ook doet. Van een microdose ga je niet hallucineren. Wel kun je, als je jouw zogenoemde sweet-spot hebt gevonden, beter functioneren.

Om dit vast te houden na het programma en als je gestopt bent met het microdoseren, is integratie van jouw ervaringen erg belangrijk. Daarom is het aan te raden om te microdoseren onder begeleiding. Ook kunnen de truffels laten zien wat er onder de oppervlakte speelt en waar je aan mag werken. Het is soms lastig om zelf te zien wat er gebeurt. Ook daarom is begeleiding tijdens het microdoseren aan te raden.

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma duurt 8 weken en is als volgt opgebouwd:

  • Zes weken microdoseren en twee weken integratie
  • Informatie over truffels, microdoseren, intuïtie en spiritualiteit
  • Elke maandag een e-mail met meditaties, visualisaties, (schrijf)opdrachten en inspiratie
  • Elke week een online meeting

Wat krijg je?

  • Een super leuk pakket met de truffels, notitieboek, pennen, palo santo en andere fijne dingen die je helpen bij dit programma
  • Een lieve, toffe en inspirerende groep vrouwen (max. 14) waarmee je deze reis gaat maken
  • Een ondersteunende Telegram groep
  • Waardevolle diepe inzichten in jezelf, jouw leven en de wereld om je heen
  • Het programma is ook individueel te volgen!

E-book + Webinars

Als je meer wil weten over microdoseren met truffels en het ontwikkelen van je intuïtie, lees dan het e-book dat ik hierover heb geschreven. Stuur me een mail op Daan@VanDaanCoaching.nl als je het wil ontvangen.

Op 1 mei gaat het 8-weekse online programma van start waarbij we ons richten op microdoseren, intuïtie-ontwikkeling en het delen van deze bijzondere ervaring met gelijkgestemde vrouwen. 

Het wordt een bijzondere reis!

Liefs, Daan