Tim

Ik ben via een sportvriendin bij Daniëlle terecht gekomen. Ik was op dat moment al een tijdje bezig met bewustwording, met name via mindfulness-beoefening. Ik merkte echter dat er bepaalde trauma’s en overtuigingen in mijn systeem zaten die te heftig waren om te benaderen via mindfulness.

Ik kon door de heftigheid en onrust van deze gevoelens namelijk niet die stilte vinden van waaruit je deze gevoelens wil benaderen. EFT bleek voor mij de brug te zijn naar deze gevoelens.

Daniëlle faciliteert in haar sessies een prettige, open ‘ruimte’, waarin ik me erg veilig voelde. Dat is essentieel, omdat het bij EFT de bedoeling is om de daadwerkelijke gevoelens te benoemen die je dwars zitten. Het gaat soms om zaken die je nog niet eerder met anderen gedeeld hebt.

Wat ik ook als erg prettig heb ervaren is Daniëlles betrokkenheid; gedurende het proces polst ze tussendoor regelmatig naar hoe het gaat met je. Dit toont aan dat ze de begeleiding van anderen echt met passie en oprechte interesse in de persoon doet.

Wat ik verder heel fijn vond is haar flexibiliteit; op sommige momenten in mijn proces had ik dringend behoefte aan een extra sessie, die zij dan vaak nog op dezelfde dag geeft.

Al bij al ben ik zeer tevreden over haar begeleiding!

Om de privacy te waarborgen, is ervoor gekozen om een fictieve naam te plaatsen.