Martine

Emoties wegkloppen met je vingers? Eindelijk geen ellendige gesprekken over je problemen maar gewoonweg kloppen op energie punten en nazeggen wat de therapeut zegt. Eerst heb ik met Danielle mijn ‘probleem’ besproken. Bij mij was dit het verdriet van m’n vader met kanker.

Danielle gaf aan dat je van EFT zou kunnen lachen, gapen en boeren als je op zo’n energie punt zou kloppen. Ik boer normaal nooit, maar tijdens m’n sessies kwam dit meerdere malen naar voren. Net als het lachen. Ik moest veel lachen terwijl ik dit helemaal niet grappig vond.

Op bepaalde punten in m’n gezicht zat echt veel verdriet en het was fijn dat Danielle rustig bleef en mij de tijd gaf om te herstellen.. en als ik zelf niet door kon tikken / kloppen deed zij dit voor mij. Dit gaf me een veilig en begrepen gevoel.

Ik gebruik EFT nu ook zelf, bijvoorbeeld als ik naar de tandarts ga. Dan heb ik wat meer rust en ben ik minder bang.

Ik ben Danielle dankbaar voor de goede hulp en ze is altijd bereikbaar. We hebben zelfs een sessie via de computer gehad en deze is opgenomen zodat ik altijd nog even terug kan kijken en dit kan toepassen. Danielle is een toegankelijke en vriendelijke vrouw bij wie je in goede handen bent.

Om de privacy te waarborgen, is ervoor gekozen om een fictieve naam te plaatsen.