Floor

Al enige tijd voelde ik me niet mezelf. Ik was somber, maar ik kon niet goed bij m’n gevoel komen. Ik voelde bijvoorbeeld wel verdriet, maar huilen lukte niet. Ook voelde ik me eenzaam omdat ik verbinding met andere mensen miste. Daarnaast leek een truffelceremonie mij een toffe ervaring, dus ik boekte er één bij Daniëlle. Wat me als eerste opviel, was dat ik me heel erg op mijn gemak voelde bij Daniëlle. Ze stelde goede vragen en hielp mij bij het formuleren van de juiste intenties voor de reis.

Vlak voor het drinken van de truffelthee vond ik het best wel spannend. Daniëlle ging daar heel fijn mee om en stelde mij gerust, onder andere door met mij te mediteren.

Tijdens de reis heb ik veel gehuild. Dat was fijn want daardoor kon ik eindelijk bij mijn gevoel komen. Maar ik merkte ook dat ik meteen weer in m’n hoofd ging als ik iets voelde; iets wat ik in het dagelijks leven dus ook doe. Dat was een heel duidelijk inzicht waar ik mee aan de slag kan. Ook heb ik gezien dat ik andere mensen altijd belangrijker vindt dan mezelf en dat ik mag leren ook voor mijzelf te zorgen.

Al met al was het een heel bijzondere en mooie ervaring waar ik nog vaak aan terug denk. Wat ook heel fijn is, is dat ik Daniëlle via whatsapp vragen kan stellen over dingen waar ik tegenaan loop.

Dank je wel voor alles!

Om de privacy te waarborgen, is ervoor gekozen om een fictieve naam te plaatsen.